Horeca Koks
Instellingen
Demonstratie koks
Freelance Koks
Koks uitzendbureau
Interim Chefkok
ZZP Koks
Tijdelijke koks
Koks inhuren
Kok aan huis
Catering Koks
Koks vacatures
Koks nodig
Interim Chef-kok
Direct Koks nodig
Zorgsector koks
Ambulante koks
Koks detachering
|
|
|
Mobiel Kook Theater Culinair entertainment
|
KoksOnline zet op iedere gewenste locatie een kook-show-theater neer.
Een mooi uitgelichte mobiele keuken, compleet met spiegels en geluid geposteerd op de dansvloer, bühne of op een buitenlocatie.
Wij treden op in een programma dat naar ieders wens kan worden ingevuld.
Met op maat gemaakte programma’s is het mogelijk de gasten in meer of mindere mate te betrekken.
In hoofdlijnen zijn er drie soorten programma’s, te weten: actief, interactief en passief.
Kookworkshop mogelijkheden
|
Enkele voorbeelden van Actieve programma’s:
Culinaire workshops, (Sushi, Bonbons, Fingerfood etc.)
Kookcursussen, complete menu’s uit bijna alle wereldkeukens.
Bedrijfsuitje waarbij het personeel elkaar eens op een andere manier leert kennen.
Teambuildingsessies eventueel met een ervaren trainer in communicatie technieken.
Een reis door de tijd, met eten uit de middeleeuwen, VOC tijd, Romeinse tijd en via grootmoeders pot naar de moderne mediterrane keuken. |
|
|
Interactief: Livecooking, de keuken op de dansvloer.
Hierbij wordt er gekookt door onze Chefs, soms in samenwerking met de koks van de locatie.
Van een avondje “chillen “ met een loungeband en een 9 gangen site plate menu tot een opzwepend exotisch gala met onbeperkt culinaire hoogstandjes.
Hierbij word uitsluitend gewerkt met verse producten en a la minuut gekookt. De programma’s kunnen uitgebreid worden met extra interactief culinair entertainment zoals;
Kitchen conspiracies, een programma waarbij niets is wat het lijkt en je ogen je op het verkeerde been zetten.
|
Smaak college, leer het verschil tussen technisch en emotioneel proeven. FoodeXperiënce gaat over uiterste in de voeding, de beste producten ter wereld en hun goedkoopste tegenhangers. Wijn-spijs proeverij onder leiding van een vinoloog.
Insecten koken. Ober, er zit geen vlieg in m'n soep..., dat zullen we echt niet horen bij dit item, chocoladesprinkhanen, meelwormen cake, fajita’s insectas, of gesmulde mieren, uw gasten zullen er van g(r)illen.
Weet wie je eet. (gerechten en keuken technieken die vernoemd zijn naar beroemde mensen)
Passief:
Demonstraties en productpromoties op beurzen, winkelcentra etc... alle vormen van catering.
Het kook-show-theater is om te bouwen tot wokrestaurant.
Voor meer info neem hier vrijblijven contact op. |
|
|
|
|